Persoonlijk geselecteerde kwaliteitswijnen

Ontdek onze ruime selectie aan wijnen en champagnes

We hebben ook gedacht aan de liefhebbers van voortreffelijke luxeproducten. Zo gaan we zelf meerdere keren per jaar langs bij exporteurs in het buitenland, om nieuwe wijnen te proeven en ze persoonlijk te selecteren. We zijn onder andere al zelf wijn gaan halen in Nieuw-Zeeland, Australiƫ, Siciliƫ en Bordeaux. In de toekomst zijn wij van plan om ons assortiment nog stevig uit te breiden.

Dat betekent uiteraard dat we steeds op zoek willen gaan naar nieuwe producten. We zijn uitermate gefascineerd door biologische en biodynamische wijn. Dat wil zeggen dat de druiven niet alleen biologisch worden gekweekt, zonder pesticiden of sulfiet, maar dat ze ook ’s nachts worden geplukt, als het frisser is. Zelfs de stand van de maan is bij de oogst belangrijk. Vraag ons om meer info!

Primeurs Achiel levert wijn aan horecazaken in de omgeving van Oostende, maar ook jij kan gewoon bij ons binnenlopen voor onze exclusieve en kwalitatieve wijntjes en champagnes in alle prijsklassen. Je vindt bij ons ook kaviaar en verse truffels, en een volledig gamma door ons geselecteerde speciaalbieren: wel veertig tot vijftig soorten! Kom snel langs, en laat je zintuigen prikkelen!