Ontdek onze ruime selectie aan groenten en fruit

Al generaties lang is Primeurs Achiel de nummer één in groenten en fruit. Het is onze core business en we zijn voortdurend op zoek naar nieuwigheden die je nergens anders kan krijgen.

Voor sla, tomaten, aardappelen en aardbeien staan we rechtstreeks in contact met de kwekers. Zo ben je er zeker van dat je eetwaren recht van bij de boer komen: dit garandeert de beste kwaliteit en de beste smaak.

Ons stokpaardje is de verkoop van onze smaakvolle en boterzachte asperges. Maar we verkopen ook heel veel verschillende soorten champignons en zwammen, van eekhoorntjesbrood en boleten tot steinpilzen, morilles en cantharellen.

Je vindt bij ons verse traditionele klassiekers: blauwe bessen, sappige aardbeien, zoete druiven en kersen, appels en peren in alle mogelijke variëteiten, maar ook prei, spruiten, wortelen en bloemkool. We zoeken het ook internationaal, van dadels uit Jordanië tot Zuid-Amerikaanse jalapeños en gaan vaak ter plaatse de beste kwaliteitsproducten zelf selecteren.

Daarnaast maken we van ons fruit ook overheerlijke frisse milkshakes en fruitsappen. Ooit al eens gehoord van ananasaardbeien of aardbeiframbozen? Van gariguettes of mara de bois? Je vindt deze smakelijke varianten enkel bij ons. Kom ze zeker eens uitproberen!